La Policia Local de Roda de Berà, la primera del Tarragonès en adaptar-se a la nova uniformitat del país

És la segona a fer-ho de tota la demarcació, ja que Amposta ho va fer abans | No suposa una despesa extra, afirma l'alcalde del municipi

per Redacció , 11 de gener de 2018 a les 10:54 |
La Policia Local de Roda de Berà renova els uniformes | Aj. de Roda de Berà
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els agents de la Policia Local de Roda de Berà estrenaran molt aviat els nous uniformes d'acord amb la uniformitat que el departament d'Interior va dissenyar al 2017 -publicada a la resolució INT/1431/2017 de 15 de juny- per unificar els uniformes de tots els cossos de seguretat del país, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Guàrdia Urbana.

Els nous uniformes, que començaran a lluir a partir del mes de febrer, s'harmonitzaran amb l'objectiu de reforçar la imatge conjunta com a Policia de Catalunya i mantenen una línia quasi idèntica amb petits detalls diferenciadors.


Compten amb novetats destacades com el color de la camisa, que passa a ser de color blau fosc i té serigrafiada a la banda dreta del pit i a l'esquena la paraula "Policia" i a sota les variants "Policia Local" o "Guàrdia Urbana". A la banda esquerra hi figura l'escut propi, en aquest cas el de la policia rodenca. Les espatlles són de color groc fluor –vermell en el cas dels Mossos-, i acompanyaran a la senyera en posició horitzontal, a la part més alta de la màniga esquerra.
 

La Policia Local de Roda de Berà renova els uniformes Foto: Aj. de Roda de Berà


La gorra també serà diferent, de color blau fosc i formada per copa, visera i cinturó gris reflectant, amb dues línies de quadres serigrafiats en color blanc.

En aquest cas Roda de Berà esdevé la primera policia del Tarragonès en adaptar-se a la nova normativa, i la segona de la província després que Amposta presentés els nous uniformes ara fa poques setmanes.


Segons explica Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà, "cadascuna de les peces que componen els uniformes dels agents tenen una durada estipulada i enguany tocava fer el canvi, motiu pel qual hem aprofitat per adaptar-nos a la resolució de la Generalitat, i no suposarà una despesa addicional", ha volgut aclarir.

Els nous uniformes seran estrenats durant la celebració d'un acte especial de lliurament de medalles, distincions i felicitacions que tindrà lloc durant el proper mes de febrer.

 

Participació