successos

Apareixen nous casos d'enverinament de gossos a Sant Pere i Sant Pau

En aquesta ocasió s'han produït en el "pipican" del barri, un espai habilitat per a animals

per Jonathan Oca, Tarragona , 4 de gener de 2018 a les 17:40 |
Una veïna passejant el seu gos pel pipican de Sant Pere i Sant Pau | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La propietària d'un gos ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra que la seva mascota havia estat enverinada en el pipican de Sant Pere i Sant Pau, davant del bloc Sant Magí, el dia de Cap d'Any. Montse Cortijo va explicar a través de les xarxes socials com va veure que el Suri, el seu gos, patia convulsions. Ràpidament el va traslladar a una clínica veterinària on li van poder eliminar el verí del seu cos, en cas contrari el seu animal no hagués sobreviscut. Aquest és un dels dos casos d'enverinament que s'han registrat en aquest mateix espai, habilitat per als gossos, per sort, els dos han pogut sobreviure.

Una veïna del barri que porta el seu gos diàriament al pipican, que prefereix mantenir l'anonimat, ha explicat a NacióTarragona que desconeixia els casos d'enverinament en aquest espai i que a partir d'ara estarà atenta a tot el que faci i mengi el seu animal. A més, ha lamentat que algú sigui capaç de matar els gossos d'aquesta però s'ha resignat a dir "però és el que hi ha".

 

En el pipican de Sant Pere i Sant Pau s'han produït dos enverinaments en els últims dies Foto: Jonathan Oca


Els dos casos d'enverinament en aquest pipican no són els únics però que hi ha en aquest barri. Fa unes setmanes, dos animals van morir al voltant de les piscines municipals per haver ingerit algun producte tòxic. L'Associació Rodogats, que vetlla pel benestar i protecció dels animals al barri, demana que els propietaris extremin les precaucions.

A continuació, la denúncia a través de les xarxes de Monste Cortijo:

 

Participació