joventut

​L'Oficina Jove del Tarragonès atén més de 10.000 consultes durant el 2017

També més de 25.000 persones han fet ús de l'Espai Jove Kesse

per Redacció , 28 de desembre de 2017 a les 19:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Oficina Jove està ubicada a la plaça Imperial Tarraco Foto: Aj. de Tarragona


L'Oficina Jove del Tarragonès ha atès durant el 2017 més de 10.000 consultes i després que hagin passat pel centre d'atenció gairebé 4.500 persones. L'oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco, resol qüestions diverses que van des de la cerca de feina, cursos de formació, sexualitat, voluntariat, fins a Garantia Juvenil. Els joves reben una atenció individual, adaptada a cada cas i a cada demanda i se'ls fa un acompanyament al llarg del temps si és necessari.


El centre tanca per Nadal i la seva tasca la relleva l'Espai Jove Kesse del Casal per Nadal, on s'ofereixen aules temàtiques de cuina, manualitats o esport, tallers d'informàtica i tecnologies, jocs de rol, campionats o concursos. Per l'Espai Jove Kesse han passat enguany 25.000 persones.

També durant aquests dies els joves que accedeixen al casal podran fer ús de les més de vint aules i materials de suport que l'equipament ofereix per tal de trobar-se o reunir-se, assajar teatre o dansa, o treballar individualment o en grup. 

 

Participació