loteria de Nadal

Tarragona, esquitxada per tres cinquens premis de la loteria de Nadal

El 58808, el 03278 i el 22253 han repartit sort a Tarragona, Salou, La Pineda, Tortosa i Miami Platja

per Redacció , 22 de desembre de 2017 a les 14:21 |
L'administració número 12 de Tarragona, La Campana, on s'ha venut el 22253 | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La loteria de Nadal ha deixat alguns pessics a la demarcació. A banda del malentès que ha patit l'administració número 21 de Tarragona, que ha venut un dècim del segon premi i no 21, com havia confirmat la delegació de Loteries, la sort s'ha repartit a diversos punts. 

Un dels cinquens premis, el 58808, ha deixat alguns dècims a Tortosa i a Salou. A Tortosa el bar Trèbol d'Or, de l'avinguda Generalitat 127, ha venut un dècim d'aquest número premiat i s'ha estrenat en el repartiment de premis de la Rifa de Nadal, en el seu segon any com a administració de recepció mixta. A Salou, a l'Estanc Expenedoria,del carrer Carles Buïgas número 7, també se n'ha venut un bitllet per terminal.


Un altre cinquè premi, el 03278, ha caigut a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), en concret al Bar Pardo que és també punt de venda de Loteries i Apostes de l'Estat. L'únic bitllet venut d'aquest número també s'ha comercialitzat per màquina.

El 22253 esquitxa Tarragona i la Pineda


L'últim cinquè, el 22253, ha estat molt repartit arreu de Catalunya i ha esquitxat la comarca del Tarragonès. L'administració número 12 de Tarragona, 'La Campana', n'ha venut set bitllets mitjançant el terminal. L'import total repartit ascendeix als 42.000 euros. El seu propietari, Agustí Sevil, se n'ha mostrat satisfet i ha ironitzat que estan especialitzats en cinquens, atès que el 2014 ja van vendre 500 bitllets i van repartir 3 MEUR d'un d'aquests premis menors de la Rifa de Nadal. En aquest punt de venda, enguany la venda de loteria ha caigut entre un 10 i un 15%, segons l'administrador.

L'administració del carrer Riu Segre, al barri de Campclar de Tarragona, i la del carrer d'Amadeu Vives, a la Pineda (Vila-seca), també han venut un bitllet cadascuna d'aquest 22253.

 

Participació