cultura

L'Alt Camp acollirà el primer Concurs Nacional d’Enceses

Tindrà lloc a Picamoixons, el 10 de març del 2018 | La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya ha firmat un conveni de col·laboració amb les quatre principals pirotècnies catalanes per al cessió de tot el material necessari per l'espectacle

per Redacció , 12 de desembre de 2017 a les 10:40 |
Imatge d'arxiu d'un espectacle dels Diables de Tarragona | Júlia Abelló
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya ha firmat un conveni de col·laboració amb les
quatre principals pirotècnies catalanes perquè cedeixin gratuïtament tots els petards necessaris per celebrar el 1er Concurs Nacional d’Enceses. 


La primera edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc el 10 de març del 2018 a Picamoixons, a l'Alt Camp. El concurs constarà de dues enceses. En la primera, les colles participants podran disposar de tot el material necessari per realitzar l’encesa. Ara bé, en la segona, això es complica més i els participants hauran d'improvisar un espectacle amb el material lliurat per les pirotècnies a l’organització.

Les empreses catalanes que participen en aquesta iniciativa són Pirotècnia Catalana, Focs Artificials Estalella, Pirotècnia Igual i Pirotècnia Tomàs.

Des de l'organització afirmen que el concurs està obert a totes les colles que hi vulgin participar i per fer-ho, només han de fer arribar la fulla d’inscripció a [email protected] abans del 13 de desembre. Entre totes les candidatures presentades, s’escolliran aleatòriament dues representants de cada vegueria.

La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya detalla que les assegurances per participar en el Concurs Nacional d’Enceses seran assumides per l’asseguradora Arç Cooperativa. 

 

Participació