Tarragona estrena una nova «app» amb informació sobre les activitats que se celebren a la ciutat

La informació sobre cultura, festes, esports, història i formació en tots els àmbits s’hi troba de manera permanentment actualitzada

per Redacció , 7 de desembre de 2017 a les 17:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una captura de l'aplicació per a dispositius mòbils que ha estrenat l'Ajuntament de Tarragona


L'Ajuntament de Tarragona estrena una nova aplicació d'agenda per a dispositius mòbils, que reuneix tota l'activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L'eina, que s'ha desenvolupat tant per a sistema iOs com per a sistema Android, conté tota la informació dels esdeveniments relacionats amb la cultura (teatre, dansa, música, art, cinema, lletres), les festes i les tradicions, el patrimoni i la història, l'esport i la gastronomia i sobre tallers, cursos, xerrades, exposicions, rutes i activitats familiars i adreçades als joves. A més, conté un cercador que permet filtrar els actes per períodes de dates, categories, cicles i ubicacions.


Les persones que se la descarreguin podran personalitzar-la al seu gust marcant-ne els actes preferits i també rebre notificacions sobre les novetats seleccionant els temes que més els interessin. Podran accedir en un sol pas a les programacions de cicles com Carnaval, el Festival Internacional Dixieland, Setmana Santa, Tarraco Viva, el Concurs de Focs Artificials, el Festival Sota la Palmera, Sant Magí, Santa Tecla, Tarragona Història Viva, el Festival SCAN de Fotografia, les temporades dels Teatres de Tarragona i dels Centres Cívics o Nadal, com passa actualment.

L'app, d'altra banda, conté notícies relacionades amb l'activitat de la ciutat i informació de diversos llocs d'interès; així mateix, les persones o col·lectius que dinamitzen esdeveniments poden enviar-ne informació a través d'un formulari perquè s'incorpori a l'app i a l'agenda del web municipal.

 

 

Participació