castells

​Sergi Feijoo seguirà sent el cap de colla dels Xiquets de Tarragona

L'Assemblea General Extraordinària va aprovar el seu projecte amb el 85% dels vots

per Redacció, 3 de desembre de 2017 a les 10:25 |
Sergi Feijoo, al centre, amb el seu equip | Xiquets de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Assemblea General Extraordinària dels Xiquets de Tarragona, que es va celebrar aquest divendres a la sala d'actes de l'Antiga Audiència, va ratificar a Sergi Feijoo com a cap de colla després de donar per bo el seu projecte de cara al 2018.

L'assemblea va aprovar per unanimitat l'informe de gestió de la junta tècnica d'aquest 2017, mentre que, després de presentar el seu projecte per al 2018 i els canvis a l'equip, la seva continuïtat també va ser aprovada amb 148 vots a favor (el 85%) i només 20 en contra, a més de 5 vots en blanc i dos nuls.


Com a novetats en el nou organigrama tècnic, Oriol Sánchez s'incorpora com a nou cap de pinyes en substitució d'Álvaro Palomar i Marta Sancho és la nova cap de canalla, càrrec que fins ara ocupava Oriol Falguera. Pel que fa a canalla, es crea la figura del coordinador d'àrea, que exercirà Ramón Puig. També són novetats a la junta Jesús Monllaó, nou responsable de l'àrea física, i Maite Fabà, que s'integra a l'àrea psicològica.

Sergi Feijoo continuarà com a cap de colla, amb Georgina Amposta com a segona cap de colla i Luis Úbeda com a cap de troncs, en un equip en el qual Albert Guillemat serà cap de nuclis i Roger Budesca serà responsable de l'escola de castells.

 

Participació