ESPORTS

L’empresa Rubatec patrocina la seu calafellenca dels Jocs Mediterranis 2018

per Redacció , 24 de novembre de 2017 a les 04:05 |
Signatura de conveni de patrocini | Aj. de Calafell
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’empresa Rubatec ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Calafell per esdevenir patrocinador de la seu calafellenca dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’empresa aportarà 3.000 euros que es destinaran a la senyalització i difusió de la part de la competició de futbol que es disputarà al recentment remodelat estadi municipal “Juan Ríos”.

Rubatec és una empresa de serveis que actualment és l’adjudicatària del projecte de manteniment i renovació de l’enllumenat públic de Calafell. Francesc Vidal, el seu director, ha explicat que “com a empresa que treballa amb l’Ajuntament, i amb un projecte important i de llarga durada, volem col·laborar perquè Calafell pugui fer el màxim de coses possibles, i amb una gran repercussió, especialment en el tema dels Jocs, que és una gran oportunitat per al municipi”.

De la seva banda, l’alcalde, Ramon Ferré, subratlla que “aquest patrocini ajudarà a diferents aspectes de la celebració dels Jocs Mediterranis a Calafell, entre ells la senyalització i la difusió. A més, podrem generar noves sinergies de treball amb Rubatec”.

Ferré també recorda que “Calafell haurà estat la segona seu dels Jocs en inversió en instal·lacions esportives. Necessitem empreses com Rubatec, o altres amb les quals també signarem convenis de patrocini, per donar la màxima difusió a l’esdeveniment”.

 

Participació