jocs mediterranis

ERC denuncia manca de previsió dels organitzadors dels Jocs en diversos aspectes organitzatius

Avui s’ha celebrat la Comissió de Seguiment de l'esdeveniment esportiu on també s'han assabentat que encara no s’ha definit el model de gestió d’equipaments com el Palau d’esports

per Redacció, 3 de novembre de 2017 a les 15:35 |
Imatge d'arxiu de les obres al Palau d'Esports | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal d'ERC denuncia la manca total de previsió dels organitzadors dels Jocs del Mediterrani en aspectes indispensables com la gestió dels equipaments esportius, l'allotjament dels col·lectius assistents a l'esdeveniment i la comercialització de les entrades. "A set mesos de l'esdeveniment l'Ajuntament de Tarragona encara no ha definit el model de gestió dels equipaments". El portaveu dels republicans, Pau Ricomà, alerta que "hi ha una manca de responsabilitat i de previsió absoluta de què farem amb uns equipaments que haurem de gestionar nosaltres" i afegeix que han conegut avui, durant la comissió de seguiment dels Jocs, que encara no s'ha definit el model de gestió d'equipaments com el Palau d'Esports un cop finalitzin els Jocs. "La situació és més que preocupant", sentencia el portaveu.

Els republicans es mostren també preocupats pel fet que el concurs per l'allotjament de diversos col·lectius participants en els Jocs va quedar desert a mitjans d'agost i s'haurà de tornar a licitar. Es tracta d'una adjudicació de més d'1,3 milions d'euros que hauria d'haver estat resolta fa més d'un any i ara, denuncia Ricomà que "s'haurà de fer a corre-cuita mitjançant un procés negociat amb molt poc marge de maniobra'. En aquest sentit afirma que "existeix la possibilitat que només es presenti la mateixa empresa, si és així, quedarà molt limitada la capacitat negociadora de la Fundació dels Jocs". Amb aquest concurs s'ha de cobrir l'allotjament de col·lectius com els jutges de competició, serveis mèdics, el Comitè Internacional, el col·lectiu de rem i piragüisme o el col·lectiu d'hípica, entre altres.


Des d'ERC expliquen que tampoc han obtingut resposta al motiu del retard en l'adjudicació del concurs per la venda d'entrades que hauria d'haver estat resolt al tercer trimestre del 2015.

 

Participació