jocs mediterranis

Una empresa amb menys d'un mes de vida guanya un contracte milionari dels Jocs Mediterranis

Bornan Sports Technology encara no existia quan es van presentar els plecs del contracte | L'oferta presentada per aquesta nova empresa puja fins als 1.299.000 euros

per Redacció, 2 de novembre de 2017 a les 13:31 |
Víctor Sanchez va ser l'encarregat se signar el contracte | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 tornen a ser notícia i no per cap tema esportiu. Aquesta vegada ha sortit a la llum que l'organització de l'esdeveniment esportiu ha concedit un dels seus contractes importants a una empresa que, en el moment de publicar-se el plec, ni tan sols estava registrada com a tal. Segons avança El Confidencial, la resolució, signada pel Víctor Sánchez com a director executiu de l'esdeveniment concedeix el muntatge d'acreditacions, inscripcions esportives, gestió de resultats, gràfics per a la televisió i informació de resultats a l'empresa Bornan Sports Technology, amb seu a Suïssa. El pressupost puja 1.299.000 euros.

Aquesta empresa, segons el mateix diari, es va constituir amb un capital social de 20.000 francs suïssos -uns 17.000 euros- i va ser validada el 7 d'agost de 2017, segons dades del registre mercantil de la Confederació Helvètica amb l'expedient 13.153 i que va ser publicada tres dies més tard.


Tres empreses més, amb molta experiència i molts anys en el sector, també van presentar-se per aconseguir aquesta obra, com són Atos, Allone, Microplus, finalment va ser la jove Bornan la que va aconseguir el contracte per 1.299.000 euros, 60.000 euros més car que l'oferta de Microplus. Les altres dues van ser descartades abans fins i tot del procés, al·legant que els documents presentats no satisfeien els requeriments del comitè organitzador. La gunayadora va ser doncs, una empresa amb menys d'un mes de vida.

 

Participació