mobilitat

Tarragona prepara un dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Els sentits de circulació per accedir en vehicle al cementiri no canvien respecte a l'ordenació habitual

per Redacció , 30 d'octubre de 2017 a les 18:55 |
L'Ajuntament de Tarragona ha preparat un dispositiu especial per Tots Sants | Aj. de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana habilita aquests dies un dispositiu especial al voltant del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La ciutat presentarà algunes novetats per tal de fer més fluid el trànsit de vehicles per la zona.

Estacionament


En el vial del túnel que creua per sota de l'autovia de circumval·lació de l'A-7, en concret entre el carrer les Arcades i la rotonda d'accés a l'aparcament dissuasiu, es permetran 4 línies d'estacionament per a les visites al cementiri.

D'altra banda, l'esplanada d'estacionament de davant del cementiri es troba aquests dies majoritàriament ocupada per les parades de venda de flors i que només quedarà reservada per a taxis i estacionament de vehicles de persones amb discapacitat.


Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no canvien respecte a l'ordenació habitual.

Transport públic


L'Ajuntament de Tarragona recomana l'accés al cementiri a peu o amb transport públic. Per aquest motiu l'Empresa Municipal de Transports doblarà dimecres 1 de novembre el servei habitual de la Línia 6, des de Pere Martell cap al cementiri i, en sentit contrari, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco. Es recorda que la parada més propera al cementiri és Aqüeducte.

 

Participació