L'edifici afectat per l'incendi de Cunit no presenta danys estructurals

Quatre dels immobles afectats no poden ser utilitzats i resten a l'espera de noves i més detallades comprovacions un cop passi el temps aconsellat

per Rdacció , 14 d'octubre de 2017 a les 03:08 |
L'edifici que va patir l'incendi a Cunit | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El primer anàlisi fet per l'arquitecte i l'enginyera municipal als quals acompanyava un especialista en estructures, va descartar danys estructurals i va concloure que l'edifici és estable, però que cal realitzar un nou estudi més detallat de l'immoble i de la seva estructura.

Pel que fa als immobles, 6 són accessibles i ocupables, i als 4 restants s'hi pot accedir, però no són encara ocupables fins que es realitzin les reparacions en canonades i d'altres serveis afectats. Es tracta de 10 immobles situats en 2 plantes al damunt del local cremat.L'accés a l'edifici per l'avinguda de Barcelona i tota la façana continua precintat i així ho estarà fins que es donin per finalitzades les investigacions policials i els peritatges corresponents.

De cara a la setmana vinent es procedirà a la neteja i es plantejarà una nova comprovació de l'estabilitat de l'edifici i l'estudi de mesures addicionals, en el cas que es consideri necessari.

 

   

 

Arxivat a:
Societat, cunit, incendi, basar
Participació