Els desperfectes de les accions policials al Camp de Tarragona pugen fins als 35.000 euros

El total de Catalunya és de 314.000 euros, tot i que és una primera estimació

per Redacció , 2 d'octubre de 2017 a les 15:09 |
La policia espanyola a l'Institut Tarragona aquest diumenge | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament d'Ensenyament ha fet una primera estimació dels desperfectes ocasionats per les entrades protagonitzades per la policia espanyola i per la Guàrdia Civil durant el referèndum. Tot i que no és la definitiva, es parla d'uns 314.000 euros.

La xifra al Camp de Tarragona s'enfila fins als 35.000 euros. Els agents dels dos cossos policials espanyols van irrompre a centres de diferents municipis. Aquest n'és un recull: Tarragona (Institut Martí Franquès, Institut Tarragona, IES Torreforta, Institut Sant Pere i Sant Pau, Centre Cívic de Campclar, Serveis Territorials Urbanisme), Renau (Consultori Local), Vila-seca (Local ass. Veïns La Formiga), Cabra del Camp (Sala del sindicat), Montferri (Ajuntament), Llorac (Ajuntament), Sarral (Llar d'avis municipal), Picamoixons (Col·legi Rocabruna), Vilabella (CEIP M. Castellví), Puigpelat (Casal Puigpelat Raval), Alió, Masllorenç (Casa de la Vila), La Selva del Camp (Escola Abel Ferrater), Mont-roig (INS Antoni Ballester), Forès (Ajuntament) Llorac (Ajuntament).


Per altra banda, segons les dades per Serveis Territorials, també hi va haver desperfectes a Consorci d'Educació de Barcelona (98.000 euros), Girona (75.000 euros)
Maresme- Vallès Oriental (6.000 euros), Vallès Occidental (30.000 euros), Barcelona Comarques (25.000 euros), Lleida (30.000 euros), Catalunya Central (15.000 euros), i Terres de l'Ebre, de moment, sense desperfectes.

 

Participació