fotodenúncia

Les Gavarres s'han convertit en un abocador on trobar coses inimaginables

Els veïns denuncien que està ple d'abocadors il·legals i que qualsevol dia hi haurà un ensurt

per Redacció, 29 de setembre de 2017 a les 08:38 |
Aquesta és una de les últimes troballes al polígon de les Gavarres | AV. La Floresta
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El polígon de les Gavarres pot treure pit perquè acull moltes de les millors companyies de diferents sectors, ja sigui gastronomia, automoció, oci i construcció, entre altres, però també hi ha la cara oculta, que sembla que és transparent per alguns.

Alguns sectors del polígon s'han convertit en autèntics abocadors, il·legals és clar, en els quals es poden trobar coses inimaginables com un tobogan aquàtic. Aquesta embarcació d'oci, impulsada amb pedals, ha deixat enrere les seves aventures pel mar per acabar llençada en un tros de polígon de mala mort.


Els veïns de la Floresta, l'Albada i també de Parc Riu Clar, denuncien que cada vegada s'està escampant més la porqueria i que la freqüència amb la que es produeixen els abocaments també ha augmentat. Reclamen solucions immediates i prevenció, perquè consideren que algun dia tindran un gran ensurt. Cal recordar que en aquesta zona es produeixen diferents incendis, provocats o no, que posen en risc als veïns.

 

 

Participació