Els abats de Montserrat i Poblet demanen que s'escolti «la veu de la majoria»

Josep Maria Soler i Octavi Vilà fan un pronunciament conjunt sobre la situació política, un fet del tot excepcional

per Redacció, 21 de setembre de 2017 a les 15:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler Foto: ACN

Pronunciament important des de l'Església catalana sobre la situació política. Segons informa Catalunya Religió, l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i el de Poblet, Octavi Vilà, han fet una nota conjunta en què demanen "als governants de Catalunya i d’Espanya un exercici de màxima prudència i responsabilitat per a un diàleg constructiu” i els recorden que "tenen l’obligació d’interpretar el bé comú del seu país escoltant la veu de la majoria".


Que els dos monestirs, el benedictí de Montserrat, i el de Poblet, de l'orde del Cister, facin un comunicat conjunt és del tot excepcional, i un indici de la preocupació existent en amplis sectors del cristianisme català sobre els greus moments que es viuen. Tots dos abats fan una crida a defensar "la pau, el diàleg, les llibertats d’expressió democràtica, la convivència social i el respecte als drets individuals i als del nostre poble.

 

Participació