Operació vacances: les millors «apps» per convertir un viatge en carretera en una autèntica aventura

Les aplicacions ens poden ser molt útils a l'estranger per geolocalitzar noves rutes, llocs on menjar, una benzinera o guardar els records de l'estiu

per Nàdia Rodríguez, 15 d'agost de 2017 a les 11:37 |
Aplicacions gratuites per optimitzar viatges per carretera | Ferran Boada
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Són diverses les aplicacions que poden convertir un soporífer viatge en carretera en un road trip perfecte. Aquests dies milers de catalans optaran per viatjar en cotxe i tenir a l'abast una aplicació de mòbil ens pots ajudar a trobar noves rutes o localitzar ràpidament un restaurant o una benzinera per omplir el dipòsit de gasolina.

A continuació oferim un llistat d'algunes apps pràctiques.


1. Controla el consum i localitza on omplir el dipòsit del cotxe

Perquè durant el viatge no hi hagi cap problema, és important tenir a punt el cotxe. L'app Fuel Buddy ofereix gràfiques i estadístiques sobre el seguiment del vehicle, notifica el consum o els quilòmetres recorreguts, entre altres.


D'altra banda, i perquè no ens quedem sense combustible durant el viatge, Mobialia permet consultar les estacions de servei que són més a prop, així com els preus dels combustibles. 

2. Evita estar pendent del mòbil


Amb Wave Lets meet app podem donar a conèixer el nostre recorregut als contactes que vulguem gràcies a la geolocalizació i així evitar que ens estiguin trucant o escrivint per preguntar si hem arribat o no al nostre destí.

Si es viatja en grup, el mapa que ofereix l'aplicació permet veure en quin punt de la carretera van els altres cotxes i també es pot establir un punt de trobada comú quan es vulgui dur a terme una parada.

3. Guarda tots els teus records i gaudeix-los sempre

Per tenir sempre els records del viatge, pots descarregar-te Journi. Una app amb la qual capturar, compartir i reviure de manera senzilla els viatges per carretera.

A més, amb Recmember me es poden crear alertes perquè les fotos o vídeos arribin a qui vulguem, des d'un dia fins 100 anys després.

4. Gaudeix del camí

Una vegada iniciem el camí i per no perdre's ni un sol lloc d'interès turístic és imprescindible l'app Trip.com. Indica què visitar, on menjar, ofereix visites guiades i també allotjaments.

Per últim, si travessem fronteres, hem de tenir a l'abast l'app Triposo, que conté les millors guies de viatge de cada país. També estan disponibles offline per si no trobes wi-fi en el moment de la consulta. 

 

Participació