economia

La Cambra de Tarragona i Air France signen un acord de col·laboració

La companyia aèri patrocinarà i donarà suport a les accions en matèria d’internacionalització de les empreses que impulsa la Corporació tarragonina

per Redacció, 26 de juliol de 2017 a les 07:48 |
Imatge d'arxiu d'un avió d'Air France | Air France
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Air France-KLM i la Cambra de Tarragona han rubricat un important acord de col·laboració. El grup de companyies aèries patrocinarà i donarà suport a les accions que en matèria d'internacionalització de les empreses impulsa la Corporació tarragonina.

L'acord, signat per Carles Quesada, Corporate Account Manager d'Air France-KLM, i Andreu Suriol, president de la Cambra, suposa un important impuls i reconeixement a la continuada tasca en el camp del foment del comerç exterior, representat sobretot per les missions empresarials que cada any surten de Tarragona (enguany 11), l'organització dels Obrint Mercats (jornades informatives de mercats exteriors), els Premis a la Internacionalització, la Guia de l'Exportador, els cursos de formació i l'assessorament. Una oferta que, en el seu conjunt, converteix a la Cambra de Tarragona en un referent en l'àmbit nacional.


A més de fer costat a tota aquesta activitat, Air France-KLM oferirà unes condicions molt avantatjoses a tots aquells que viatgin a les missions de la Cambra, o a destinacions pròpies de l'activitat de les empreses, a través del seu programa de reconeixement corporatiu gratuït, Bluebiz.
 

Carles Quesada, Corporate Account Manager d'Air France-KLM, i Andreu Suriol, president de la Cambra Foto: Cambra de Comerç

 

Participació