política

La CUP vol que el govern municipal de Tarragona passi de la política d'aparador i que treballi pels barris

Els anticapitalistes defensaran el plenari del 21 de juliol denunciant l'estat d'abandonament de diferents barris de la ciutat

per Redacció , 6 de juliol de 2017 a les 23:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Laia Estrada i Jordi Martí, regidors de la CUP, en roda de premsa Foto: CUP Tarragona


El grup municipal de la CUP demana que l'Ajuntament deixi enrere "la política d'aparador i dels grans projectes" i que s'aposti per millorar de forma evident tots els barris de la ciutat. A través d'una moció, que defensaran el plenari del 21 de juliol, els anticapitalistes posaran l'accent en la necessitat d'actuar per revertir l'estat d'abandonament de la majoria de barris de la ciutat, i de dur a terme les intervencions necessàries en matèria de rehabilitació dels habitatges, voreres, zones enjardinades, parcs infantils, punts poc il·luminats. A banda, també demanaran que es faci una diagnosi participativa que permeti establir les mancances arreu de la ciutat, prioritzar-les i marcar un calendari.


Els cupaires, sense posar en dubte la professionalitat dels treballadors, reclamen que el consistori s'hauria d'assegurar el correcte compliment del contracte de la brossa de la ciutat, ja que "hi ha visibles mancances de neteja a la major part de la ciutat fan sospitar que la contracta no estigui desenvolupant correctament un servei que ens costa a la població 21 milons d'euros a l'any".

En aquest sentit, amb l'objectiu de socialitzar les problemàtiques presents a la ciutat, durant la pròxima setmana la CUP farà gravacions en directe a les xarxes socials en companyia de veïns i veïnes dels diferents barris.


Amb aquesta reivindicació, la CUP de Tarragona inicia una nova campanya que amb el nom de "Tarragona: el dret a la ciutat" (#TGNdretAlaCiutat) tractarà tots els temes relacionats amb l'urbanisme, l'espai públic, viure la ciutat i la cultura.

 

Participació