esports

El Nàstic «congela» els preus dels abonaments per a la nova temporada

El club grana

per Redacció , 27 de juny de 2017 a les 18:18 |
El Nou Estadi de Tarragona presentarà un ambient de luxe per al derbi | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Nou Estadi de Tarragona presentarà un ambient de luxe per al derbi Foto: Jonathan Oca


El Nàstic de Tarragona vol que el Nou Estadi sempre estigui ple durant els partits de la pròxima temporada, la primera de Lluís Carreras com a entrenador. Per tal d'aconseguir-ho, el club ha decidit congelar els preus.


L'entitat grana manté els preus de la passada temporada per tal que tots els abonats de l'últim curs esportiu puguin formalitzar el seu abonament per presenciar en directe els 21 partits oficials de LaLiga 1|2|3 que el primer equip jugui a casa. En aquest sentit, el carnet de soci també donarà accés a tres partits amistosos d'aquesta pretemporada davant equips de LaLiga Santander i la categoria de plata del futbol nacional.

Els preus dels carnets de soci per aquesta temporada són els mateixos de l'anterior: 300 € a Tribuna, 200 € a Preferent i 150 € a Gol. Mentre que tots els nastiquers que vulguin ser partícips de la grada d'animació obtindran el seu abonament i una samarreta oficial al preu de 80 €. Recordem que per ser membre de la grada d'animació caldrà tenir entre 15 i 30 anys i l'abonament serà personal i intransferible.

El Nàstic informa que els socis de la campanya anterior, la 2016-2017, tindran reservat el seu seient fins al 31 d'agost; en cas de no efectuar la renovació abans de la data indicada, el seient s'alliberarà a partir de l'1 de setembre.

Descomptes


Els menors de 0 a 8 anys (inclosos), seguiran tenint l'accés gratuït a l'estadi sense dret a ocupar seient. Podran sol·licitar el carnet de simpatitzant de forma gratuïta prèvia acreditació de l'edat del menor (presentant DNI o llibre de família).

Tal com es va realitzar la passada campanya de socis, els nens entre 9 i 18 anys que siguin fills o nets de socis i que renovin l'abonament per aquesta temporada, podran donar-se d'alta com a nous abonats amb un 50% de descompte en l'abonament. Per tant, el preu dels menors d'edat que compleixin els requisits serà de 150 € a la zona de Tribuna, 100 € a la zona de Preferent i 75 € a les zones de Gol.

L'entitat grana també té presents a tots aquells nastiquers que portin com a mínim 50 anys de socis del Gimnàstic de Tarragona, d'aquesta manera es podran beneficiar també d'un 50% de descompte en el seu abonament nou.

Mentre que els aficionats actualment estiguin aturats laboralment, durant un període superior a 3 mesos, podran gaudir d'un descompte del 50% en la quota de soci d'aquesta temporada. En aquesta promoció queda exclosa la grada d'animació i és necessari acreditar degudament la situació de desocupat amb els documents oficials del SOC/INEM.

Preus de les entrades

Els preus de les entrades per a cadascun dels partits també es mantenen "congelats" i no varien. L'accés a Tribuna tindrà un preu de 30 €, Preferent costarà 20 €, 15 € a Gol i el preu de la zona visitant serà de 20 €.

Modalitats de pagament

S'accepta realitzar el pagament en efectiu o targeta de crèdit a les nostres oficines en el moment de la renovació/alta de l'abonament. També és pot utilitzar la modalitat de càrrec bancari, prèvia presentació i signatura de la corresponent autorització bancària. En aquest últim cas es podrà pagar en dos terminis:

1r Termini: 04/07/2017 (50%)

2n Termini: 16/10/2017 (50%)

Horaris

Els socis i aficionats interessats a formalitzar el seu abonament per la nova temporada 2017-2018 podran passar per les oficines del Nàstic de la Partida Budallera a partir del dilluns 5 de juliol. L'horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h.

 

Participació