seguretat

Guàrdia Urbana i Mossos treballen plegats per prevenir furts a Tarragona

Els dos cossos policials han dissenyat un Pla Especial, comprès entre els mesos de juny i setembre, per tal vigilar les zones més turístiques

per Redacció, 19 de juny de 2017 a les 14:06 |
Tornaran les patrulles mixtes a Tarragona per combatre furts a les zones és turístiques | tarragona.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han dissenyat un Pla Especial, comprès entre els mesos de juny i setembre, per tal de lluitar contra els furts en les zones més turístiques de Tarragona. Segons la policia catalana, tot i que la tendència és positiva i no hi ha un augment d’aquesta tipologia delictiva, l’objectiu principal d’ambdós cossos policials és la de fomentar la prevenció. Tenint en compte l’arribada de creuers a Tarragona i les posteriors visites dels seus passatgers, es manté la coordinació amb el Patronat de Turisme de Tarragona per a la difusió del Pla i fomentar un contacte permanent en cas que es produeixi algun fet delictiu.
 

Algunes de les accions més destacades d’aquest Pla consisteixen a tenir una presència de patrulles mixtes uniformades i de paisà en els eixos comercials i turístics més concurrents de la ciutat. Dins del marc d’aquest campanya, les patrulles mixtes mantenen una interlocució i contacte constant amb els comerciants per a la detecció de possibles incidències amb turistes i ciutadans. En aquest sentit, s’han repartit tríptics en els quals hi ha consells de seguretat molt útils per prevenir i actuar en cas de patir un furt.
 

Tota aquesta planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d’acció de la campanya d’estiu de 2017.

 

Participació