política

Suport unànime de l'Ajuntament de Tarragona als treballadors de GiPSS

El plenari dona suport als empleats que reclamen que l'empresa compleixi els acords laborals signats el 2008

per Redacció , 16 de juny de 2017 a les 13:27 |
Els treballadors de GiPSS han assistit al plenari | A.V.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El plenari de l'Ajuntament de Tarragona dona suport als treballadors de l'empresa Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) que reclamen que es compleixi els acords laborals signats el 2008. El consistori, a través d'una declaració institucional, farà arribar a la direcció de l'empresa que accedeixi a les demandes dels empleats.

El comitè d'empresa de GiPSS va denunciar el passat 9 de maig que s'estan violant els seus drets laborals. Segons els sindicats Metges de Catalunya (MC), SATSE, CGT i CCOO estan vivint una situació de conflictivitat laboral creixent i acusen l'empresa pública, adscrita al Servei Català de la Salut (CatSalut), de trair els compromisos pactats amb la plantilla l'any 2008. Ara, exigeixen les millores laborals que portaven associades aquesta signatura.


Ara bé, segons els treballadors, GiPSS els nega part d'aquestes millores laborals relacionades amb els dies de lliure disposició, al·legant que l'empresa no va sol·licitar l'informe favorable del Departament d'Economia i Finances, imprescindible per donar validesa jurídica a l'acord.​

 

Participació