política

Detecten irregularitats en la concessió de subvencions a entitats de Vila-seca

Segons Vila-seca en comú, l'Ajuntament "estaria incorrent en una irregularitat", ja que no respecta la Llei General de Subvencions | El partit demana un reglament per atorgar subvencions a les entitats

per Redacció , 13 de juny de 2017 a les 14:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ajuntament de Vila-seca Foto: Ajuntament de Vila-seca


El grup municipal de Vila-seca en Comú ha detectat irregularitats a l'hora d'atorgar les subvencions a les entitats del municipi. Segons el partit de l'oposició, "tot i que la forma ordinària per concedir subvencions ha de ser mitjançant una convocatòria pública, actualment s'atorguen de manera directa sense concurrència competitiva". Ara bé, afegeixen que aquesta forma és legal però que "està plantejada només per casos excepcionals i no per fer-ho de manera ordinària" i per tant, "s'està incorrent en una irregularitat al fer de l'excepció la norma".


Vila-seca en comú reclama a l'Ajuntament, liderat per Josep Poblet (PDECat), que faci un reglament per regular la concessió de subvencions. El partit de l'oposició considera que seria una bona mesura per garantir els principis de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat, no-discriminació, eficàcia i eficiència, tal com "preceptua la Llei General de Subvencions", apunten.

 

Participació