societat

L’associació Etcètera també vol la gestió de l'M6, de la Tabacalera

per Redacció, 19 de maig de 2017 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un acte del festival dedicat a la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini Foto: Etcètera


La plataforma Oppida no és l’única que vol un espai a la Tabacalera. L’associació cultural Etcètera, presidida per Òscar Ramírez, ha anunciat que optarà a la cessió de l’M6 un cop l’ajuntament de Tarragona enllesteixi el Pla Director.


Ramírez destaca que “la demanda d’Oppida és un clar toc d’atenció i necessari per dir clar que, culturalment, les coses no es fan prou bé a Tarragona”. El mateix president enviar un missatge als responsables de cultura, “no oblidin que, sense el teixit associatiu, no poden fer una bona política cultural que arribi a tothom. Les entitats fan, de manera subsidiària, allò que no pot fer el consistori” i per aconseguir això, cal que “certs polítics han de tenir més cintura i no es poden molestar quan escolten segons quines demandes. A les entitats se’ls ha de donar un cert espai, empoderar-les per enriquir a la societat en conjunt”.

Etcètera l’estiu passat va organitzar a Tarragona i Reus un festival dedicat a la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini, reunint a més d’un miler de persones en les tretze activitats que configuraven l’esdeveniment. Enguany l’associació ha participat en mitja dotzena de presentacions de llibres i recitals poètics i actualment està preparant un cicle de concerts acústics que s’iniciarà a finals d’estiu a la ciutat de Tarragona.
 

 

 

Participació