1 de 10
política

Albert Abelló pregunta una vegada més sobre els abocadors il·legals de Tarragona

El portaveu del grup municipal de CiU ha entrat una pregunta perquè sigui resposta durant el plenari que se celebrarà la setmana que ve | Assegura que l’informe sobre la seva neteja i clausura va ser una altra mentida de Ballesteros a la conferència sobre l’estat de la ciutat

per Redacció, 19 d'abril de 2017 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del grup municpal de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha tornat a registrar, aquest dimecres, una pregunta per escrit sobre els abocadors il·legals perquè l’equip de govern la respongui en el pròxim plenari previst pel dia 27 d’abril. “Vam sol·licitar l’informe dels abocadors il·legals i el cost de la seva neteja i, un mes després, hem rebut un document inexacte i ple d’incerteses”, ha manifestat Abelló, que recorda que aquest informe va ser anunciat pel senyor Ballesteros durant la seva conferència anual. “Va ser una altra mentida”, ha dit.
 

“Està clar que l’equip de govern encara no té clar quants abocadors il·legals tenim a la ciutat ni quin és el cost aproximat per fer-los desaparèixer”, ha lamentat el portaveu del Partit Demòcrata, que explica que segons l’informe del govern, actualment existeixen un total de 50 abocadors, tres dels quals ubicats en terrenys municipals. “No s’entén, fa poques setmanes el mateix equip de govern anunciava que d’abocadors n’hi ha més de 70, nou dels quals municipals”, ha manifestat Abelló.
 

El mateix portaveu també lamenta que en l’informe rebut no s’especifica el cost previst per netejar els abocadors ni s’esclareix si l’Ajuntament actuarà subsidiàriament en els casos dels terrenys de titularitat privada, que són la gran majoria. “Tampoc hi ha cap mena de previsió pel que fa a terminis d’execució dels treballs de neteja”, ha afegit Abelló.
 

“Aquesta setmana farà un any que la moció contra els abocadors il·legals impulsada per un grup de tuitaires de la ciutat es va aprovar per unanimitat”, ha recordat el portaveu que lamenta que a hores d’ara no s’hagi complert cap dels acords.
 
Pregunta sobre els abocadors il·legals de Tarragona by naciodigital on Scribd

 

Participació