Les Federacions i les Associacions de veïns ja poden demanar subvencions

L'Ajuntament de Tarragona ha obert el període de sol·licituds, que es poden presentar fins al dia 22 de març

per Redacció , 21 de febrer de 2017 a les 14:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tarragona ha obert el termini per a la sol·licitud de subvencions per a Associacions de veïns i Federacions veïnals. La conselleria de Relacions Ciutadanes destina una partida de 160.000 euros, a càrrec del pressupost municipal, per a diverses línies de finançament de les entitats: manteniment i funcionament del local social; projectes i activitats lúdiques, esportives, culturals i festives; activitats d'assessorament, atenció als veïns, formació i informació i promoció de l'entitat i; específic per a les federacions veïnals, activitats i projectes de suport i assessorament i promoció de l'associacionisme. La setmana que ve es publicarà la convocatòria de subvencions per a la resta d'entitats ciutadanes.

El termini per presentar les sol·licituds és de 30 dies naturals i comença a comptar l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOPT. Les bases es van publicar ahir al Butlletí i per tant, el termini finalitza el 22 de març.


Les sol·licituds s'han de presentar electrònicament a través de la plataforma e-tràmits del web municipal. Des de l'1 de febrer, d'acord amb l'article 14 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, l'Ajuntament de Tarragona només accepta la documentació que es trameti de forma electrònica per part de persones jurídiques, personal d'administracions públiques i representants d'entitats i associacions.

 

Participació