CRT

Rull diu a la CUP que pressupostos i BCN World són debats diferents

El consell de Territori ha matisat que els pressupostos per al 2017 no inclouen cap partida destinada al projecte del CRT

per Jonathan Oca, Tarragona | 29 de desembre de 2016 a les 15:17 |
El conseller de Territori, Josep Rull, aquest dijous a Tarragona | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
​​El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha volgut deixar clar que els pressupostos per al 2017 no inclouen cap partida destinada al projecte del CRT (nou BCN World) i que per tant, les seves amenaces, no tenen sentit. "La CUP pot ser legítimament contrària al projecte i pot tenir discrepàncies" però en aquest cas s'equivoca, segons el conseller, ja que el projecte de llei de pressupostos no inclou cap element que faci referència al CRT, "ni a la part normativa ni a la part econòmica", ha matisat en una roda de premsa a la delegació del Govern a Tarragona aquest dijous.

Rull ha destacat que "pressupostos i CRT són dos debats diferents" i ha posat de manifest que "seguim el programa electoral de Junts pel Sí", el qual reflectia que "replantejarem i impulsarem el projecte del BCN World i això hem fet" i "de manera escrupolosa". D'aquesta manera ha volgut tancar el possible debat amb la CUP.


Front comú entre Aturem BCN World i la CUP

La CUP va fer públic que donarà suport a totes les decisions i accions que porti a terme l'Assemblea Aturem BCN World, qui va afirmar aquest dimecres que estava estudiant la possibilitat de presentar un recurs contenciós-administratiu per paralitzar el projecte. En aquest sentit, el conseller no s'ha mostrat preocupat per la notícia, ja que perquè hi hagués una "suspensió d'aquestes característiques s'hauria d'acreditar que hi ha hagut un incompliment flagrant de determinades garanties procedimentals" i ha afirmat que "nosaltres les coses les hem fe bé i els elements formals han estat impecables". A propòsit d'això, ha destacat "una dada rellevant" i és que "amb un projecte d'aquesta envergadura i notorietat, només hi ha hagut 16 al·legacions, de les quals cap ha estat contrària al projecte". 

 

Participació