Aparcaments públics

Tarragona manté el preu de la zona regulada d’aparcament per al 2017

Es manté la tarifa per tercer any consecutiu | El preu dels aparcaments soterrats es va reduir un 56% al setembre

per Redacció , 28 de desembre de 2016 a les 21:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les tarifes de les zones regulades de cara al 2017 es mantindran amb el preu actual. Els tarragonins pagaran el mateix que enguany. Aquesta serà tercera vegada consecutiva que Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) congela el preu de les zones blava, verda i taronja.

Aquesta política de manteniment dels preus persegueix la incidència en la millora de la mobilitat de la ciutat, garantint per altra banda la sostenibilitat del sistema i l'equilibri financer de l'empresa.


Aparcaments públics

Per altra banda, el passat 1 de setembre van entrar en vigor els nous preus per aparcar tot el dia als aparcaments municipals, que van passar de costar 12,60 € a 5,5 €, amb l'objectiu d'aconseguir més usuaris als aparcaments i afavorir el comerç i l'hostaleria al centre de la ciutat.

La tarifa nocturna que permet estacionar als aparcaments municipals des de les 21 fins a les 6 h per 0,60 € / hora també es mantindrà de cara l'any que ve.

L'ATM gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, amb un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.

 

Participació