Un jove tarragoní, referent en el món del «do it yourself»

El blog yonolotiraria.com, de Javier Barracín, s'ha convertit en el bloc de moda del reciclatge i la decoració

per Redacció , 26 de desembre de 2016 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


yonolotiraria.com és el blog que ha creat el tarragoní, Javier Barquín, que s'ha transformat en un referent en el món del DIY -Do It Yourself (fes-ho tu mateix)-, del reciclatge i la decoració. Després de canviar de casa, el jove tenia la necessitat de moblar-la per complet i ho havia de fer amb molt pocs recursos. Aquesta necessitat va provocar que de la seva imaginació en sortissin solucions.


El tarragoní va començar a donar forma a casa seva amb mobles restaurats que li donaven o que la gent llençava i alhora, la decorava amb objectes fets a partir de materials reciclats. Creia que les seves idees no podien quedar-se aquí, en el menjador del seu domicili i va decidir obrir un blog on explicaria les seves creacions, pas a pas, alguns consells i altre material disponible en forma de videotutorials. L'impacte del blog s'ha fet mediàtic i aquest fet ha suposat que grans marques de mobles i decoració contactin amb ell per tal que utilitzi productes seus per a publicitar-los o i inclús perquè les ajudi a crear-ne de nous. Barquín també ofereix tallers de creació on ensenya alguns trucs i idees. De reciclatge n'ha fet un model de vida.

 

 

Participació