Tarragona

Només reben ofertes set dels catorze locals comercials del Mercat Central

Mercadona vol sis locals i Equipaments Tarraco SA només un | Ferrando es mostra optimista amb l'ocupació dels espais

per Redacció, 9 de desembre de 2016 a les 15:31 |
La meitat dels locals comercials no tenen ofertes per instal·lar-hi cap negoci | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Només el 50% dels locals comercials disponibles al nou Mercat Central de Tarragona han rebut ofertes. Així ho ha detallat la presidenta d'Espimsa i regidora de comerç a l'Ajuntament, Elvira Ferrando, qui ha manifestat que dels 14 espais disponibles només hi ha interès per a 7.

Aquest dilluns, l'Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals (Espimsa) va obrir les ofertes presentades al Concurs. Per als 11 locals comercials interiors (lots del 2 al 7 i lots del 8 al 12) s'han presentat les dues empreses. Per una banda, Mercadona ha optat per sis locals (del 2 al 7) i per l'altra, Equipaments Tarraco SA ha optat per un local (el número 8). La resta, quatre locals, han quedat vacants.


Un cop rebudes aquestes ofertes, els tècnics municipals estudiaran la documentació presentada per aquestes dues empreses i si tot és correcte, es procedirà a l'adjudicació.

Pel que fa als tres locals comercials exteriors i destinats a restauració (lots A-B i 1) han quedat vacants.


Amb els locals que no han rebut ofertes es farà un procediment negociat, "el preu i les condicions seran les mateixes que en el Concurs amb la diferència que els interessats podran optar directament al local que vulguin dels que han quedat disponibles", detalla Ferrando, qui és optimista amb la plena ocupació d'aquests espais perquè "tenim candidats que estan a l'expectativa que el Mercat s'obri per aleshores optar a entrar en aquests locals comercials​".

 

Participació