Salou

​​Salou signa el nou contracte de neteja i recollida de residus per 41,8 milions d'euros

La UTE Urbaser-Nordvert començarà a treballar l'1 de maig del 2017 | Una de les novetats és el sistema de recollida bilateral dels contenidors, amb més capacitat i més nets

per Redacció, 5 de desembre de 2016 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'alcalde de Salou signant el contracte amb representants de la UTE Urbaser-Nordvert Foto: Aj. Salou


L'Ajuntament de Salou ha signat aquest dilluns el nou contracte de servei de recollida selectiva de residus, del transport a les plantes d'eliminació i valorització, la gestió de la deixalleria municipal i la neteja viària i de les platges del municipi amb la UTE Urbaser-Nordvert. El contracte és per una durada de 10 anys i ascendeix a 41.804.794 €.


Els treballadors de la UTE Urbaser-Nordvert començaran a oferir el servei a partir de l'1 de maig del 2017.

La principal novetat amb el servei de recollida serà la unificació dels contenidors del carrer cap a un únic sistema de càrrega bilateral. Els contenidors aniran fixats amb un rail a terra, amb la qual cosa desapareixeran els problemes de desplaçaments de contenidors, a més de tenir una major capacitat, d'entre 1.000 i 3.500 litres.


Un altre fet que notarà el ciutadà serà que la recollida de Matèria Orgànica s'estendrà a tot el municipi i també que el nombre de contenidors d'envasos s'incrementarà a 245 (actualment n'hi ha 136), també els de cartó que passaran a 224 (enfront dels 92 d'ara) i els de vidre que s'incrementaran fins als 237 (davant dels 129 actuals), amb la qual cosa molts ciutadans tindran més facilitats per reciclar.

Al concurs per fer-se amb el contracte de la neteja s'hi van presentar tres empreses: Urbaser-Nordvert; FCC i CESPA, però els criteris d'avaluació van puntuar amb 94,045 punts aquest contracte que ha quedat signat avui en ferm.

 

Participació