Ballesteros, nou president de la Xarxa de Governs Locals i Biodiversitat

El batlle tarrafoní ha pres possessió del càrrec aquest dimecres a Madrid

per Redacció, 23 de novembre de 2016 a les 20:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha pres possessió aquest dimecres a Madrid, de la presidència de la Xarxa de Governs Locals i Biodiversitat. Es tracta d'una xarxa que aplega gairebé 300 municipis de tot l'Estat. És la primera vegada que un alcalde català presideix aquesta xarxa. "Estic orgullós que Tarragona assoleixi una representació d'aquest nivell de l'àmbit de l'Estat. Un protagonisme que, fins ara, no havia tingut la ciutat, especialment en temes de medi ambient i la sostenibilitat", explica l'alcalde Ballesteros. A Madrid també s'hi ha desplaçat la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Ivana Martínez.

La Xarxa de Governs Locals i Biodiversitat és la Secció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) dedicada a la promoció de polítiques locals per a la conservació i ús sostenible de la biodiversitat i la conservació del patrimoni natural.


Aquesta xarxa està encaminada a la promoció de polítiques locals per a la conservació i ús sostenible dels recursos naturals, la conservació del patrimoni natural i el foment del desenvolupament rural amb criteris de sostenibilitat.

La col·laboració entre la Federació Espanyola de Municipi i Províncies i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient contribueix al fet que la Xarxa funcioni com un instrument de suport tècnic a les entitats locals, oferint-los eines per a promoure l'increment de la biodiversitat.

 

Participació