La Secuita es queda a les fosques per l'avaria d'un transformador a Salomó

El municipi s'està abastint d'electricitat amb autogeneradors | Està previst que a la tarda el servei elèctric torni a la normalitat

per Jonathan Oca, Tarragona | 17 d'octubre de 2016 a les 14:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Secuita es va quedar a les fosques a causa d'una avaria en un generador de Salomó. Segons l'alcalde del municipi, Eudald Roca, l'avaria es va produir aquest diumenge cap a les 13 h i va afectar prop de 60 famílies.

L'alcalde ha explicat que encara que l'electricitat es va anar recuperant de manera gradual a l'Argilaga, Vistabella, Les Gunyoles i a diferents punts de la Secuita, hi ha alguna zona que encara necessita l'ajuda d'autogeneradors per fer arribar el subministrament elèctric als domicilis. Això està provocat per l'avaria d'una línia soterrada a causa de la sobretensió. Els treballadors d'Endesa estan portant a terme les obres civils necessàries per a resoldre l'avaria i està previst que aquesta tarda, un cop detectat el problema, tot torni a la normalitat.


Segons Roca, l'empresa elèctrica -"que ha tingut un comportament exemplar"- volia treballar durant la nit per reparar l'avaria però des del consistori es va decidir posposar les obres fins aquest matí i d'aquesta manera facilitar el descans dels veïns, ja que per les obres és necessari "aixecar el carrer". 

 

Participació