solidaritat

Roda de Berà es proposa que tots els nens tinguin material escolar

L'Ajuntament ha engegat el projecte Escola Solidària, per segon any consecutiu

per Redacció, 28 de setembre de 2016 a les 09:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Roda de Berà vetlla perquè tots els infants del municipi puguin tenir tot el material escolar que necessitin i per aquest motiu, enguany ha tornat a apostar per tirar endavant el projecte l’Escola Solidària.

Aquest projecte solidari, impulsat per les regidories d’Acció Social i d’Ensenyament, pretén recollir material escolar per als infants que tinguin dificultats per poder adquirir-lo. Aquesta iniciativa estarà  coordinada pels tres centres educatius de la localitat, les escoles Salvador Espriu i El Cucurull i l’Institut Roda de Berà. 


 Els materials que més es necessiten per aquesta són motxilles, carmanyoles, gots de plàstic, raspalls i pasta dentífrica, estoigs amb cremallera, llapis, gomes d’esborrar, ceres de colors, cola de barra, bolígrafs, colors de fusta, llibretes dinA4, compassos articulats, entre altres. A més, també es poden portar peces de roba necessàries com xandalls, bates per a pintura, bates cordades per davant de quadres vermells o taronges, i bates de color lila.
 

 Els punts de recollida, per aquelles persones que vulguin fer les seves aportacions, són el Punt de Distribució d’Aliments, la Merceria Mercè, la Papereria Anna, l’AMPA El Cucurull, l’AMPA Salvador Espriu i l’Institut Roda de Berà.  

 

Participació