política

La CUP denuncia la deixadesa dels barris de Ponent per part del consistori

Els anticapitalistes consideren "insultant" la inversió ingent de diners públics que es destina als Jocs Mediterranis mentre que els barris pateixen un estat d'abandonament preocupant

per Redacció , 7 de setembre de 2016 a les 08:59 |
La CUP denuncia deixadesa als barris de Ponent | CUP Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de la CUP denuncia que els barris pateixen un greu estat de deixadesa. Els anticapitalistes, després de recórrer diversos indrets dels barris de Ponent, de la mà del veïnat, han pogut constatar que la realitat és molt diferent de la que s'està venent.

La CUP considera "insultant" la inversió ingent de diners públics que es farà amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, mentre que una bona part de la ciutat requereix "mesures urgents per dignificar els barris, que no s'executen, precisament, amb l'excusa de la manca de recursos econòmics".


Els membres del grup municipal s'han compromès a recollir i testimoniar la realitat dels barris de Ponent per tal d'establir una comparació empírica amb la suposada incidència dels Jocs Mediterranis en el dia a dia del veïnat, que pateix la degradació de moltes zones i rep una resposta inexistent per part de l'administració.

Aquest dimarts la CUP va fer una petita sortida per certificar el lamentable estat de conservació dels edificis i carrers de la zona adjacent a la comissaria central del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra, al barri de Campclar. Aquesta zona, segons els independentistes, presenta una deixadesa preocupant i un estat de degradació avançat amb brossa fora de lloc, embornals embussats i sense reixa, desperfectes als edificis, quadres elèctrics manifestament manipulats, restes d'orina i excrements, etc. A més, queda palès el mal estat de l'skatepark, on es fa evident la deixadesa d'aquesta instal·lació -clivells al ciment, pedres, forats, restes de vidres i brossa-.


Per altra banda, els cupaires, tal com van manifestar anteriorment, donen suport als veïns de Parc Riuclar, els quals han vist com el Consistori no els ha tingut en compte prèviament a la instal·lació d'un tòtem publicitari de grans dimensions -d'uns 17 metres- a l'entrada del barri. Això i altres greuges han fet que la situació hagi pujat de to, fins a tal punt que  el veïnat tallarà la carretera T-11 el pròxim 17 de setembre com a forma de protesta.

 

Participació