11-s

Els Mossos d'Esquadra publiquen consells de seguretat per la Diada

La policia catalana recomana mantenir la calma i seguir les indicacions dels organitzadors en tot moment

per Redacció, 6 de setembre de 2016 a les 20:24 |
Una imatge de la Diada Nacional 2015 a Barcelona | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Mossos d'Esquadra han volgut fer extensiu tota una sèrie de consells de seguretat de cara a la propera Diada de l'Onze de Setembre que es farà a Berga i a quatre punts més de Catalunya, entre ells hi ha Tarragona.

Segons la policia catalana, és molt important informar-se prèviament del lloc, del pronòstic del temps i del mitjà de transport que es vol utilitzar. En aquest sentit, es recomana arribar al lloc amb temps per tal d'evitar aglomeracions, i sempre portar a sobre un document acreditatiu, sobretot si hi ha nens o persones amb problemes de salut mental. 


Una vegada al lloc, és important seguir les normes bàsiques de seguretat i evitar accions incíviques, estar atents als comunicats oficials de l'entitat organitzadors i tenir controlats els punts d'evacuació en cas d'emergència. A més, es recomana deixar a casa els objectes de valor i no portar elements que puguin ser perillosos o ser llançats. 

En cas d'emergència, han recordat, és de vital importància mantenir la calma i seguir les indicacions dels cossos de seguretat i emergències, i si s'ha d'evacuar, fer-ho ràpidament però sense córrer, ajudant altres persones. A més, es recomana no enviar fotografies o vídeos personals en situacions d'emergència, ja que això podria entorpir la comunicació dels serveis d'atenció i seguretat. 

 

Consells de seguretat per la Diada

 

Participació