Químiques

Joan F. Font, escollit nou president de L'AEQT

Substitueix a Kepa Díaz, de Dow, que marxa a treballar al Regne Unit

per Redacció, Tarragona | 20 de juliol de 2016 a les 11:10 |
Joan F. Font, nou president de l'AEQT | AEQT
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Francesc Font Mañez, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, ha estat elegit nou president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Els representants de les empreses del sector químic tarragoní es van reunir ahir a la Cambra de Comerç per tal de decidir qui encapçalaria l'associació d'ara endavant, ja que el fins ara president Kepa Díaz de Mendíbil, de Dow Chemical, marxa a treballar l'estranger ja que ha estat nomenat Director del Site de Dow Corning a Barry (Regne Unit).

Qui és Font?


Josep F. Font (Tarragona, 1964) dirigeix el Complex Industrial de Repsol a Tarragona des de l'any 2014. És Llicenciat en Ciències Químiques per la Facultat de Ciències Químiques de Tarragona (1987). Ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol des de l'any 1989 a Tarragona, assumint responsabilitats en diverses àrees funcionals (Producció i Enginyeria/Manteniment) així com en els Negocis de Química i Refinació. Des de 2012 a 2014 va exercir les funcions de Director del Complex Industrial de Repsol Polímeros a Sines (Portugal).
 

L'Assemblea de l'AEQT va escollir a Font com a president Foto: AEQT

 

Participació