1 de 10
cultura

Les cases Canals i Castellarnau obren les portes a visites guiades gratuïtes

Les vistes es portaran a terme durant el mes de juliol | La Casa de la Festa amplia el seu horari

La Casa Canals de Tarragona | Cedida
per Redacció, Tarragona | 7 de juliol de 2016 a les 09:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les emblemàtiques Casa Canals i la Casa Castellarnau són algunes de les joies arquitectòniques que té la ciutat de Tarragona. Durant el mes de juliol, aquests espais es podran viure a través de visites guiades i gratuïtes. Les visites, impulsades pel Museu d'Història de Tarragona (MHT), començaran a les 11 h i tindran una durada aproximada d'una hora. Aquesta oferta de visites guiades se suma a les visites concertades per a grups. Les persones interessades podran fer la reserva de la visita que desitgin, via telefònica o bé per correu electrònic.

L'oferta és fruit d'un conveni amb l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils, mitjançant la qual una estudiant del Curs Superior de Guia, informació i assistència turístiques, Meri Karkuzashvili, és l'encarregada de realitzar les visites en català i castellà com a exercici de pràctiques.

 

La Casa de la Festa amplia el seu horari Foto: Cedida


Per altra banda, la Casa de la Festa obrirà els divendres a la tarda Durant els mesos de juliol, agost i setembre.


Amb aquesta ampliació d'horari, es pretén que tots els nens i nenes de la ciutat, així com visitants de fora, puguin gaudir del Bestiari i part del Seguici festiu de la ciutat. La Casa de la Festa obrirà els divendres (de 10 a 13 h i de 17 a 21 h), eks dissabtes (d'11 a 14 i de 17 a 20 h) i dumenges (d'11 a 14 h)

 

Participació