Economia

El restaurant del Pòsit dels Pescadors del Serrallo ja està adjudicat

L'empresa Pòsit 2 S.L. s'ha fet amb l'adjudicació del restaurant situat a la planta baixa de l'edifici | Ha aconseguit la puntuació més alta del concurs, un 96 sobre 100

per Redacció, Tarragona | 30 de juny de 2016 a les 10:17 |
El Pòsit dels Pescadors | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port de Tarragona ha fet oficial el nom de l'empresa que ocuparà el restaurant situat a la planta baixa de l'edifici del Pòsit de Pescadors, al barri del Serrallo. El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Tarragona ha aprovat aquest dimecres, en reunió ordinària, l'adjudicació del concurs del contracte d'arrendament a l'empresa Pòsit 2 S.L., una empresa familiar de Cambrils amb més de 45 anys d'experiència en el món de la restauració, especialitzats en cuina marinera des de l'any 1973.

La proposta presentada per Pòsit 2 S.L., ha aconseguit la millor puntuació de totes les ofertes presentades, que en total han estat 10. Aquesta empresa va aconseguir 96 punts sobre 100 possibles. Actualment, compta amb una plantilla de 31 treballadors, i la xifra ascendeix a 58 empleats durant els mesos d'estiu. Aquesta empresa ha obtingut molts premis a diferents nivells, sobretot per la seva contribució a la divulgació de la cuina marinera autòctona; d'altra banda, participa de forma activa en diferents jornades gastronòmiques de la zona.

 

Participació