VÍDEO L'Àliga de la Patum Infantil de Berga i la petita de Reus fan tirabols

La nova comparsa reusenca s'estrena amb la música de la Patum, mentre que la berguedana balla la marxa típica de l'Àliga de Reus

per Redacció, 27 de juny de 2016 a les 18:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La jornada per apadrinar l'Àliga petita de Reus ha estat, per a l'Àliga de la Patum Infantil, tota una experiència. Més enllà del caràcter històric de la sortida, ja que era la primera vegada que aquesta comparsa es traslladava fora de Berga, l'Àliga de la Patum Infantil i totes les persones que la han acompanyat han viscut un dissabte de calor, festa i aprenentatge. 


En el marc del 20è aniversari de l'Àliga de Reus, doncs, naixia la seva comparsa dedicada als nens. I dins d'aquesta celebració, l'associació organitzadora de la Patum Infantil firmava el seu apadrinament al mateix Ajuntament de Reus. Acte seguit, una altra visió històrica. Per primera vegada, l'Àliga de la Patum ballava una cançó que no era la seva, sinó la marxa de l'Àliga de Reus i, així mateix, altres comparses foranes a la Patum feien amb ella un salt de Tirabols. 

Uns balls que han deixat una estampa ben diferent de la que els berguedans estan acostumats. I una jornada, segons han afirmat membres de la Patum Infantil, que s'ha valorat d'una manera molt positiva. 


 

Participació