Portaventura

Ferrari Land estampa el «Cavallino Rampante» a l’accelerador vertical

Aquesta muntanya russa serà la més alta d’Europa, amb 112 metres d’altura | PortAventura preveu que l'espai s’obri al públic al mes d’abril del 2017, coincidint amb l’obertura de la temporada

per Redacció, 5 de maig de 2016 a les 12:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ferrari Land, el parc temàtic de PortAventura, ha instal·lat el primer escut de la marca italiana a l’accelerador vertical.La peça fa 12 metres d’altura per nou d’amplada, i pesa 9 tones. Segons han informat en una roda de premsa, aquesta muntanya russa serà la més alta d’Europa, amb 112 metres d’altura.


La construcció del projecte, que es troba en la segona fase, suposarà una inversió de prop de 100 milions d'euros i, al llarg d'aquest procés operatiu l'empresa estima que ha donat 1000 llocs de feina. De cara a l'obertura, es crearan 150 places laborals per tasques com operadors d'atraccions, operadors de restauració i atenció al client. Aquesta xifra es deu al fet que Ferrari Land està integrat en el ressort de PortAventura. Durant les pròximes setmanes s'abordarà la tematització i la urbanització dels 60.000 metres quadrats del parc, que mantindrà un accés independent de PortAventura.

S'estima que les obres del parc estiguin acabades al novembre, però no serà fins a la primera setmana del mes d'abril del 2017, coincidint amb l'obertura de la temporada, que s'inaugurarà Ferrari Land. Així, ja que el parc tanca les portes el mes de desembre, l'empresa podrà realitzar les pertinents proves de seguretat de les noves atraccions, aconseguir els segells de seguretat, i instruir als nous treballadors perquè coneguin el funcionament del parc temàtic de la marca de motor italiana.


L’any 2015, el parc va superar els 4 milions de turistes, situant-la com la segona millor temporada de la seva història, només superada per la del 2007. A més, els diferents hotels del complex temàtic de Vila-seca i Salou van assolir xifres rècord de més d’un milió de pernoctacions.

PortAventura està promocionant amb èxit el seu nou reclam a nivell internacional i es disposa a captar nou públic en mercats com el Brasil o l’Orient Mitjà.

 

Participació