Societat

Projecte Home amplia les instal·lacions de Tarragona per l'augment de demanda

Aquesta ONG creada pel tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties té com a objectiu promoure “la dignitat i l’autonomia de les persones”

per Redacció , 31 de març de 2016 a les 14:18 |
Recepció de Projecte Home a Tarragona | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Projecte Home és una ONG catalana que es va crear l’any 1995 pel tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties. El seu objectiu és promoure “la dignitat i l’autonomia de les persones”, segons expliquen a la seva pàgina web. La seu de Tarragona ha ampliat les seves instal·lacions per atendre l’augment de la demanda. Des que es van posar en marxa a finals del 2013, el Projecte Home ha atès més de 400 persones del territori, entre les quals també hi ha familiars que participen en les teràpies.

Els tractaments que realitza aquesta ONG acostumen a durar entre un i dos anys. Un usuari d’aquesta entitat, ha explicat que “mai no havia demanat ajuda” per superar la seva addicció, però al Projecte Home hi està “encantat” perquè li “fan costat” i se “sent comprès”. També ha explicat que “amb el grup expressem les nostres inquietuds i obtenim eines per superar els problemes que se’ns van presentant”. 

 

Participació