1 de 10
Saloufest

El 16è Saloufest arrenca diumenge malgrat l'oposició de l'Ajuntament

La nova edició d'aquesta trobada de joves internacionals a Salou compta amb un total de 7.600 estudiants, 2.000 menys que l'any passat

per Redacció, 17 de març de 2016 a les 11:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.Des d'aquest diumenge 20 de març fins el proper dijous 24, Salou acull la 16a edició del Saloufest, malgrat l'oposició de l'Ajuntament. En total s'espera l'arribada de 7.600 estudiants, segons informa l’agència que s’encarrega d’organitzar l’esdeveniment, Sol Active tours. Diumenge arribarà el primer grup de joves, 2.500 aproximadament, menys que l'any passat ja que en la seva primera jornada es van rebre un total de 4.600 estudiants. Els joves no coincidiran amb els turistes de Setmana Santa ja que marxaran el dijous al matí. Tot i així, s'esperen més arribades dels turistes: 4.000 del 29 de març a l’1 d’abril, i mil més del 5 al 9 d’abril. 


L’edició del 2015, que va comptar amb 2.000 turistes més, va ser una de les més polèmiques. De fet, una noia de 21 anys es va precipitar des de la quarta planta d’un hotel, i va quedar immòbil de coll avall. L'Ajuntament va advertir als organitzadors de l’esdeveniment que emprendria accions legals contra ells si continuen utilitzant la marca Salou per aquest esdeveniment, per la mala imatge que això projecta al municipi, tal com han comunicat, una vegada més, en una roda de premsa conjunta amb representants del sector hoteler i de l'hostaleria amb la Generalitat.


 
Participació