La FEHT també fa costat a Granados i reivindica la implantació del CTI

La Federació Empresarial d’Hoteleria i Turisme de Tarragona recolza la inversió milionària que es vol fer a Salou

per JR / Redacció, Salou | 29 de febrer de 2016 a les 17:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la trobada entre Pere Granados i el president de la FEHT, David Batalla. Foto: Cedida.
 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, segueix recollint suports envers la milionària inversió prevista per al Centre Turístic Integrat (CTI), el que havia de ser BCN World. En aquesta ocasió, Granados s'ha entrevistat amb el president de la Federació Empresarial d’Hoteleria i Turisme de Tarragona (FEHT) David Batalla i el secretari de l’entitat, Joan Antón, per parlar del projecte que s’ha d’implantar als terrenys del CRT de Salou i Vila-seca, al costat de PortAventura i Ferrari Land. La direcció de l'ens empresarial s'ha mostrat totalment a favor de l'arribada d'aquesta gran inversió al territori, per l'ampliació de la temporada turística que comportaria. La FEHT també s'ha mostrat contrària a la realització d'una consulta per a decidir sobre aquesta inversió.


Aquesta reunió forma part del seguit de trobades amb el teixit social i empresarial que Granados, a iniciativa pròpia i per buscar suports, ha dut a terme les darreres setmanes; havent-se reunit amb institucions representatives del territori com les Cambres de Comerç de Reus i de Tarragona; PIMEC, la CEPTA o el secretari general de la UGT a Tarragona, Joan Llort.

 

Participació