Embriogyn, un dels centres amb les millors taxes d'èxit d'embaràs a Europa

Embriogyn va obrir les seves portes l’any 2006 | És l'únic centre especialitzat de forma exclusiva en Reproducció Humana Assistida

per Redacció , Tarragona, 4 de febrer de 2016 a les 09:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Equip d'Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


Embriogyn és un centre de Reproducció Humana Assistida i Diagnòstic Prenatal situat al carrer d'Estanislau Figueres, 8 baixos de Tarragona que fa deu anys que està consolidada com la clínica de referència a la nostra zona. Realitzen tots els tractaments relacionats amb la reproducció assistida: inseminació artificial amb esperma de la parella o bé del donant, fecundació in vitro amb òvuls propis i amb òvuls del donant, donació d'òvuls, diagnòstic genètic preimplantacional…

 

Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


Els seus principals objectius són l'atenció al pacient i la millora contínua en tots els camps de l'activitat per aconseguir els millors resultats per als seus pacients. Des de fa anys, Embriogyn té taxes d'embaràs per sobre de la mitjana europea (amb voluntat de transparència, es presenten cada any els resultats a la Societat Espanyola de Fertilitat) i es troben en l’elit de la medicina de la reproducció nacional. Aquests resultats i èxits fan que mantinguin la mateixa il·lusió del primer dia, ja que cada vegada més famílies han pogut veure «créixer el seu somni» de tenir un fill.

 

Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


Embriogyn s'han caracteritzat per ser pioners en l'àmbit tecnològic. Va ser una de les primeres clíniques de l'Estat en disposar de l'Embryoscope, una incubadora que porta una càmera incorporada per poder observar en tot moment l'estat dels òvuls sense necessitat de treure'ls a l'exterior i trencar la cadena de temperatura. També ofereixen el servei de Preservació de la Fertilitat a la dona per poder decidir quan ser mare. Capdavanters també en Vitrificació Embrionària i en la definició de Pautes per a l'Estimulació Embrionària.

 

Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


La seva filosofia es basa a oferir una alta qualitat assistencial i un tracte personalitzat aportant solucions concretes i individualitzades. Es caracteritza per ser una clínica molt propera i sensibilitzada amb els seus pacients, i ofereix totes les fórmules possibles per ajudar-los i acompanyar-los. Segons la Dra. Imma Saumell de la clínica Embriogyn «destaquem la importància que té l'acompanyament emocional de tot el procés, ja que és una part important per aconseguir arribar al final amb èxit, som molt conscients de les emocions i les tensions a les quals els nostres pacients es veuen sotmesos». 
 

Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


Embriogyn està format per un equip multidisciplinari amb professionals d'alt nivell i amb àmplia experiència en el camp de la Reproducció Humana Assistida i el Diagnòstic Prenatal. Compten amb el Dr. Gerard Albaiges, ginecòleg especialista i responsable del servei de Diagnòstic Prenatal. És un referent a Catalunya i actualment el responsable de Diagnòstic Prenatal i Alt Risc Obstètric de la Clínica Dexeus. La majoria de casos amb més complicacions han passat per les seves mans. També són pioners en la introducció del test Harmony com a tècnica no invasiva i més segura a través d'una analítica de sang i, a més, disposen d'un ecògraf tridimensional (3D/4D) d'última generació que permet realitzar una exploració volumètrica i obtenir una representació fotogràfica del fetus humà en l'úter.
 

Recepció d'Embriogyn. Foto: TarragonaDiari.cat


Molt interessant també és el llibre que Embriogyn ha editat sobre experiències de pacients que han passat per un procés de reproducció assistida, titulat Vull tenir un fill. El llibre es pot demanar gratuïtament a la clínica i una part la podeu consultar a la web www.experienciesreproduccioassistida.com.
 
Dades de Embriogyn, Tarragona
 
 
 
 
 

 
Carrer Estanislau Figueres, 8 baixos de Tarragona
Telèfon: 977 24 24 51
Horari:  de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00h a 20.00 hores
Correu info@embriogyn.com
Web www.embriogyn.com
Facebook Embriogyn
 

 

Arxivat a:
Societat, Embriogyn
Participació