El Mercat Central de Tarragona, encara tancat, celebra el seu centenari

S'enlairarà un globus per cada dècada complerta

per Redacció , Tarragona, 5 de gener de 2016 a les 13:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El recinte del Mercat Central fa vuit anys que està en obres. Foto: Josep M. Llauradó


El proper dia 8, a les dotze del migdia, se celebrarà l'acte commemoratiu del centenari del Mercat Central de Tarragona (1915-2015), que tindrà lloc al carrer Governador González cantonada amb el passatge Cobos. A l'acte intervindrà la consellera de Comerç i presidenta d'ESPIMSA, Elvira Ferrando; la presidenta de l'Associació de Comerciants del Mercat de Tarragona, Maria Virgili, i l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. Després dels parlaments es lliurarà un pastís d'aniversari a la presidenta de l'Associació que el recollirà en nom dels paradistes.

 
Finalment, s'enlairaran deu globus simbòlics, un per cada dècada del Mercat, i es farà una fotografia de grup amb cent persones significatives del Mercat Central. L'acte comptarà amb l'acompanyament musical del Conservatori de Música de Tarragona. El Mercat Central segueix en obres i l'Ajuntament encara no ha anunciat cap data de finalització, tot i que espera que al llarg de 2016 puguin acabar-se.

 

Participació