1 de 10

La distribució de força dels partits del 20-D als diferents barris de Tarragona

Mapa de les primeres i segones forces als diferents barris de Tarragona | Un mapa mostra la intensitat de cada partit segons el barri i districte de la ciutat

per Guillem RS / Edu Polo
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El color de Tarragona, pel que fa a les primeres forces, és clar. Podemos va guanyar al conjunt de la ciutat i per barris la marca blanca En Comú Podem es va fer amb el centre de la ciutat. Als barris de Ponent s'ha imposat com a primera força el PSC. Tot i que normalment era una zona més aviat sobiranista, als barris de Llevant la primera força ha sigut Ciutadans. En Comú Podem també s'ha fet fort a Sant Pere i Sant Pau. Pel que fa a segones forces Esquerra s'ha pogut imposar al centre de la ciutat tot i que en algune zones el Partit Popular també ha pogut quedar segon. A Ponent i a Llevant Podemos s'ha convertit en la segona força. En les mapes de TarragonaDiari.cat també es pot veure la intensitat de vot dels diferents partits d'aquest 20-D als diferents barris i districtes de la ciutat. 

Intensitat dels partits segons els seus vots per districtes de Tarragona:

 
Participació