El PSC resisteix a Ponent, a Llevant Ciutadans i, a la resta, En Comú Podem

Dades de participació i resultats per barris a la ciutat de Tarragona

per Redacció , Tarragona, 21 de desembre de 2015 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es coneixen les dades per barris a la ciutat de Tarragona, que deixen més d'una sorpresa en relació al còmput general de la ciutat. Si bé la victòria d'En Comú Podem es produeix de manera més o menys homogènia arreu, el mapa no pot pintar-se de lila completament ja que el limiten per Ponent el PSC i per Llevant Ciutadans. La formació que encapçalava Fèlix Alonso a la demarcació ha guanyat, això sí, a Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, els diversos eixamples, la Part Alta i els Barris Marítims. El sorpasso als socialistes no ha estat definitiu ni a Campclar, ni a Bonavista ni a Torreforta, malgrat que els ha anat de poc.

Pel que fa als punts febles, Ciutadans segueix pujant però encara lluny de la mitjana a la Part Alta. El mateix li passa al PP als Barris Marítims, o al PSC a les urbanitzacions de Llevant i a la Part Alta. ERC s'enfonsa a Ponent, a Sant Salvador i a Sant Pere i Sant Pau. Allà on el vot és més repartit és on En Comú Podem baixa la mitjana, com per exemple als eixamples o a Llevant.


Dades per barris. / Ajuntament de Tarragona
 

Mapa de guanyadors per barris. Foto: TarragonaDiari.cat


 

 

Participació