Prohibeixen a una jutgessa de Tarragona impartir classes de dansa

El Consell General del Poder Judicial no li ha autoritzat una petició per compatibilitzar la seva feina a la sala d'Instrucció número quatre amb les classes a l'Escola de Dansa Pilar Merlé

per Guillem RS , Tarragona, 25 de novembre de 2015 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Tarragona es queda sense una professora de dansa. És la magistrada Sara Leo, la titular de la sala quarta d'Instrucció dels Jutjats de Tarragona. El Consell General del Poder Judicial espanyol va dictaminar, la setmana passada, que no podia compatibilitzar la seva feina com a jutgessa amb la de professora de dansa a l'Escola Pilar Merlé de la Vall de la Rabassada de Tarragona.

​Segons la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial la jutgessa havia demanat poder-se incorporar com a professora en aquest centre compaginant la seva feina amb la de la sala quarta de Tarragona un fet que seria considerat «relació laboral» i que no és possible, ja que només és compatible si es tracta d'una docència relacionada amb el fet judicial, tal com detalla l'article 389.5 de la Llei Orgànica del Poder Judicial espanyol. Leo podrà interposar, en el termini de dos mesos, un recurs contenciós-administratiu a la sala tercera del Tribunal Suprem espanyol o un recurs de reposició davant de la Comissió Permanent del Consell del Poder Judicial. 

 

Participació