Un mural a Bonavista recorda les dones del barri els anys seixanta

L'artista, Mariela Ajras, ha fet aquesta col·laboració amb el Polígon Cultural i el programa Murs que Parlen del Teler de Llum

per Redacció, Tarragona | 14 de juliol de 2015 a les 17:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge del mural. Foto: Mauri / cedida.


A partir d’una imatge publicada en el darrer llibre de l’antropòleg Federico Bardají titulat Bonavista: una biografia social, El Teler de Llum conjuntament amb la Conselleria de Joventut; han proposat a l’artista mexicana Mariela Ajras crear un gran mural al barri a través del projecte Murs que Parlen; qui ha estat escollida per l’entitat col·laboradora Polígon Cultural. Aquest dimarts a la roda de premsa s’ha pogut veure el resultat del treball.

 
La fotografia, que mostra la immigració dels anys seixanta i la vida al barri des de la mirada d’un grup de dones, serveix per explicar molt clarament, tal i com ha dit l’autor del llibre «el paper tant important de les dones del barri en primera línia de la lluita reivindicativa, de la vida social i veïnal».

 

Participació