Setanta escopetes més als carrers de Tarragona després d'una subhasta

Més de cinc-centes armes van quedar desertes i, per tant, es convertiran en ferralla

per Redacció , Tarragona, 9 de juny de 2015 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la subhasta. Foto: TarragonaDiari.cat


Aquest dilluns 8 de juny va tindre lloc a la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, situada al carrer Maria Aurèlia Capmany, una subhasta de 663 armes que van romandre exposades al públic de l'1 al 5 de juny. S'han adjudicat provisionalment un total de 95 armes o lots, dels quals dos van ser declarats nuls. Es tracta de 70 escopetes, 5 rifles, 10 carabines i 8 armes curtes. Han quedat desertes 570 armes que properament seran reduïdes a ferralla o bé els propietaris de les armes les poden recuperar. 


L'arma adjudicada per la quantitat més elevada ha estat una pistola 'Smith&Wesson' de 9 mm. Parabellum per la quantitat de 1.110,50 euros, corresponent al lot número 127. L'arma més barata, per contra, ha estat una escopeta marca 'Pioner' del calibre 12, que ha costat 11 euros, un més que el seu preu de sortida. A banda, l'arma més sol·licitada ha estat un rifle 'Mausser' de calibre 6,5 x 55, amb un total de catorze licitacions, i ha passat dels cinquanta euros inicials als 352,50. Com a curiositat, també, cal destacar que una persona va participar en la subhasta de fins a vint lots, però la normativa només permet posseir fins a sis escopetes i, per tant, haurà de triar.

 

Participació